10 жовтня 2012 р.

В арт-центрі «Карман» відкрилася фотовиставка «На перехресті демократії»





Назва молодіжного обміну гарно відображає її тематику.  Учасники з різних країн обговорювали теми демократії, прав людини, участі молоді в громадському житті. Під час гарячих дискусій та цікавих рольових ігор з’являлися фотографії, які пізніше були об’єднані у виставку під такою самою назвою.

Після повернення додому учасники презентували ці фотографії кожен в своєму місті. А дівчата з України запропонували долучитися до проведення фотовиставки ще і друзям та партнерам з інших міст.
Так фотовиставка потрапила і в Сімферополь,  де її організував Центр регіонального розвитку «Топ-Кая» (http://top-kaya-crimea.blogspot.com/).
Запрошуємо подивится та обговорити світлини!
Виставка доступна щоденно. Арт-центр «Карман», Карла Маркса, 3, Сімферополь.

Більше про обмін «На перехресті демократії» можна дізнатися в Катерини Зезюліної (громадська організація «МІКС», Дніпропетровськ, http://miks.org.ua/)
Проект реалізовується за підтримкипрограми «Молодь в дії»Європейської Комісії. Програма “Молодь в дії”. В рамках цієїпрограмимолоді люди з України у співпраці з партнерами з іншихкраїнможутьбрати участь у молодіжнихобмінах, тренінгах та міжнароднійволонтерськійдіяльності.Детальніше про программу http://yia.org.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар